29 Eylül 2012 Cumartesi





Atölyedeki eksiklikleri tamamlamaya çalışırken arada bu ürünlerde çıktı.Planladığım yapmak istediğim o kadar çok şey varki bir an önce hayata geçirmek istiyorum...Galiba zaman yetmeyecek...Ne güzel ne güzel  çok çok özlemişim bugünleri.Akşamüstü atölyeyi kapatıp eve giderken, vakit hemen geçsin sabah olsun ben tekrar atölyeme döneyim istiyorum.


Bu arada açılış tarihimi kesinleştirdim.13.Ekim.2012  Cumartesi 15:00 da sizleri bekliyorum.


Derslerle ilgili bilgileri ileriki günlerde sizlerle paylaşacağım.Sevgiyle kalın.....





24 Eylül 2012 Pazartesi



Eceeeee  çok lezzetliydi.Hiç merak etme misafirlerimize kahve eşliğinde ikram ettim afiyetle yedik.Herkesin sana selamı var 13.Ekim.Cumartesi tanışacakları günü bekliyorlar.






Gün sonuna doğru kapımız çalındı ve çok şık bir buket vanilya kokulu bir buket.Şaşırdım....Üzerinde güzel bir not.Temiz kalpli insanların güzel dilekleri.Beni çok duygulandırdılar.Önce hayırlı olsun dileklerini sunmak için telefon trafiği arkasından da bu jest.Sizlere çok teşekkür ediyorum,sevgi dolu yüreğiniz,tatlı diliniz ve insana güç veren enerjiniz için.Sizleri çok seviyorum iyiki hayatımdasınız Sevgili ECE AYMER VE ECE AYMER CRAFT HOUSE AİLESİ....


                                         Veeee sonrası daha doğrusu mutlu son...

Uzun bir uğraştan sonra sevgili ailemle yarattığımız sıcacık atölyemiz.Başta biraz ürktüm nasıl olacak? Nasıl düzene girecek?diye.Ama herşey umduğumdan daha kolay,daha hızlı ve yolunda ilerledi..Her sabah kapısını açıp içeriye girdiğimde içimdeki huzur ve mutluluk tarif  edilemez.Galiba bu atölyede çok güzel işlere imza
atılacak.

Sevgili Ece;Sana söylediğim gibi bu olanlar tesadüf değil,biz birbirimizde tesadüf değiliz.Sadece zamanı bekledik ve güzel şeyler oldu.




Gün geldi çattı....24.Eylül.2012....Sezona hızlı bir giriş yaptık ,derslerimiz ,keyifli çay saatlerimiz başladı.Bugün üç tatlı kursiyerimizi ağırladık.Sevgili Gönül,Sevgili Muhteşem ve Sevgili Aslı hoşgeldiniz aramıza.Kısa bir sohbetten sonra hızlıca işlere koyulduk,zaman nasıl geçti anlamadık.Ben inanıyorum ki çok keyifli çalışmalar yapacağız.





23 Eylül 2012 Pazar


                                         Öncesi

                                         





                               MERHABALAR.....

Evet sonunda bende bir blog sahibiyim.Heyecanımı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Uzun, biraz yorucu, heyecan dolu, seyahat dolu, boyama dolu bir dönemi arkada bıraktım veeeee tabiii mutlu son.

2011 Aralık ayından beri sevgili Ece ile önce tanışma sonra neler yapabiliriz en sonunda da Bursa şubesi...Herşey çok hızlı ve çok keyifliydi.Haziran-Temmuz aylarında seminer çalışmaları, Ankara da Ece Aymer Crafthouse ailesiyle  geçirdiğim harika günler.Yaptığımız güzel ürünlerle,hazırladığım huzur dolu sevimli atölyemle artık siz ahşap boyama severlerle buluşma zamanı geldi.

Ara verdiğim mesleğime sevgili Ece Aymer ile sıkı bir dönüş yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.Ece Aymer ve Ece Aymer Crafthouse'un güçlü ailesiyle yola devam etmek benim için çoook büyük bir mutluluk.Daha ilk günden bana güç veren sevgili Ece,kapıdan girdiğiniz andan itibaren sizi pozitif enerjiyle karşılayan Nalan,Buket, Seden ve sürekli sipariş yapan kavanoz ,ahşap ,galvaniz boyayan sipariş ekibi ve orada tanıştığım günlerce dirsek dirseğe çalıştığım kursiyer arkadaşlar hepinizi çok özledim ve inaniyorum ki daha çoook güzel günlerde bir Ankara da bir Bursa da bir İstanbul da bir araya gelecek ve kaliteli, görülmemiş,harika işlere imza atacağız....